Dealerschappen

Onderstaand ziet U onze belangrijkste dealerschappen. Indien u op het logo klikt komt u voor de specifieke informatie op de site van de fabrikant.

 

Massey Ferguson is een van de grootste Full-line bouwers van landbouwmachines – en dan in het bijzonder tractoren. Het bedrijf heeft 37 eigen fabrieken in negen landen. Samen met de associées en licentiehouders worden zijn producten vervaardigd in 85 fabrieken in 31 landen.
Sinds 1911 is Hoopman Machines B.V. uit Aalten fabrikant van de Holaras machines. Er worden machines geproduceerd en ontwikkeld voor de landbouw, akkerbouw, uienverwerking, industrie en biogas. Naast de standaard machines in het assortiment, hebben veel van deze machines de mogelijkheid om ze naar eigen wens uit te breiden met de mogelijke optie
Roelama is een Nederlands fabrikant van mengmesttanks en bemesters. Ook is Roelama producent van het Systeem Baars® sleepslang bemestingssysteem. Daarnaast worden landbouwkippers en combidumpers gefabriceerd. Alle ontwikkeling en fabricage gebeurt in eigen beheer. Doordat het bedrijf gekenmerkt wordt door korte lijnen en een uiterst lage overhead, kan klantspecifiek worden geproduceerd tegen redelijke prijzen.
Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige landbouwmachine? En dat voor een goede prijs? Dan bent u bij Zonderland Constructie op het juiste adres. Wij leveren een unieke serie machines aan klanten in binnen- en buitenland; van hobbyboeren en agrarisch ondernemers tot hoveniers en gemeenten. Onze machines worden geleverd door ons dealernetwerk. Zo kunnen we een vakkundige en snelle service waarborgen.
De Italiaanse fabrikant Seko is een relatief jonge onderneming, die zich sinds de oprichting in de 70-er jaren heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogwaardige machines voor de veehouderij (voedersystemen), machines voor compostverwerking, en sinds enkele jaren ook installaties voor mestverwerking en biogas installaties. De voermengwagens van Seko onderscheiden zich door hun degelijke constructie, robuuste aandrijving en lange levensduur.
Bogballe is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie van kunstmeststrooiers. De Deense machinefabrikant is op dit moment zelfs één van de grootste leveranciers van kunstmeststrooiers in de wereld.

Bij de ontwikkeling van nieuwe strooitechnieken kijkt Bogballe altijd goed naar de praktijk, alvorens deze in de productie toe te passen. De meeste innovaties zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers. De strooiers van Bogballe blinken uit door hoge kwaliteit, maximale precisie en optimaal gebruikersgemak.

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt, dankzij ruim 65 jaar ervaring.
De Zuid-Duitse fabrikant Thaler is opgericht in 1997, en bracht in 2000 haar eerste wiellader op de markt. In relatief korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot de op drie na grootste fabrikant van wielladers in Europa. Door de verscheidenheid aan modellen en de mogelijkheid tot levering van individuele aanbouwwerktuigen kan aan bijna elke klantenwens worden voldaan. Dat is de grote kracht van Thaler. Thaler levert een uitgebreid programma machines (12 verschillende modellen wielladers) die hun weg vinden in de landbouw, industrie, de bouwsector, aannemers, loonwerkers en ondernemers in tuin- en landschapsbeheer.
  Al 100 jaar staat de naam FELLA voor innovatieve landbouwtechniek uit Franken. Tegenwoordig staat AGCO GmbH aan de top in het hoogwaardige segment van de voederoogstmachines. Met een omvangrijk programma dat bestaat uit trommel- en schijvenmaaiers, schudders en harken, neemt de aanwezigheid van FELLA op de wereldmarkt gestaag toe. Sinds 2011 behoort FELLA volledig tot het AGCO-concern. De locatie Feucht bij Nürnberg is het globale competentiecentrum op het gebied van de hooibouw van AGCO.