UNIA LANDBOUWMACHINES

 

Onze leverancier Zonderland Machinehandel werkt sinds 2006 samen met UNIA, de grootste producent van landbouwmachines in Polen. UNIA is een wereldwijde, gerenommeerde speler. Het merk geniet grote bekendheid – mede dankzij het logo met de rode appel dat gelijk opvalt op Europese en wereldmarkten.

Meer dan 700 machines
UNIA staat bovenal bekend om de kwaliteit die ze levert. Het merk fabriceert per jaar bijna 25.000 machines; 10.000 daarvan gaan op export naar meer dan zestig verschillende landen. De catalogus van UNIA bevat in totaal ruim 700 machines, onder meer voor grondbewerking, bemesting, gewasbescherming en aardappelteelt, aanhangwagens en freesmachines. Voor het vervaardigen is maar liefst 100.000 ton aan hoogwaardig staal nodig.

Kwaliteit uit Polen
UNIA produceert de machines in vier fabrieken in Polen: in Grudziadz, Brzeg, Słupsk en Kąty Wrocławskie. Met een totale oppervlakte van 11.5 hectare biedt UNIA plaats aan ongeveer duizend werknemers. Om de kwaliteit te waarborgen, maken zij in een zeer moderne werkomgeving gebruik van de beste apparatuur.

KLIK HIER VOOR ALLE UNIA PRODUCTEN