CAPTAIN compact tractoren

Captain Tractors schudt de compact tractoren markt op met haar nieuwe modellen en ongekend betrouwbare techniek. Bij Captain hebben we de nieuwste technieken, apparatuur, geavanceerde machines, onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria, kwaliteitscontrole-instrumenten en goed opgeleid personeel om werkbare producten van hoge kwaliteit te ontwerpen en te vervaardigen. Dit ziet u terug in al onze geweldige tractoren.

 

 

Toonaangevende compact tractoren

Captain Tractors is de fabrikant van toonaangevende compacte tractoren. Ze worden geassembleerd met behulp van de beste grondstoffen en hoogwaardige componenten volgens industrienormen. Deze robuuste compacttractoren worden in India vervaardigd: hier weten ze de kosten nog relatief laag te houden en tegelijkertijd de kwaliteit hoog! De compacttractoren van Captain hebben lage onderhoudskosten/intervallen en de accessoires staan bekend om de maatnauwkeurigheid.

Deze compacttractoren zijn scherp geprijsd en betaalbaar voor (kleine) boeren. Kortom, de compacte minitractoren zijn een duidelijk bewijs van snelle vooruitgang. Door de samenwerking met Mitsubishi en de levering van de Stage V dieselmotoren is er bovendien een nieuwe benchmark gecreëerd.