ALPINA (ACCU) MACHINES

Grasmaaiers

Dankzij de diverse kenmerken is een Alpina gazonmaaier de beste partner om uw gazon er prachtig uit te laten zien. Gemakkelijk in gebruik en onderhoud, gemaakt van stevige materialen en uitgerust met een krachtige motor voor uitstekende maaiprestaties.

Heggenscharen

De heggenscharen van Alpina helpen u struiken en heggen netjes bij te snoeien en mooi in vorm te houden.

Trimmers & Bosmaaiers

Netjes afgewerkt gazon, ook in moeilijk bereikbare plaatsen: met de trimmers en bosmaaiers van Alpina trimt u de kanten van het gazon, ook rond bloembedden, bomen en andere planten.

Multitools

De multitools van Alpina zijn veelzijdig en praktisch. Met een gemotoriseerde basismachine en diverse accessoires gebruikt u deze multifunctionele machine voor verscheidene tuinklussen.

Hakselaars

Alpina hakselaars zijn ontworpen om u te helpen snoeiafval te versnipperen en het zo in volume te beperken. Ideaal wanneer u het wegbrengt of thuis als mulch of compost gebruikt.

Kettingzagen

Op zoek naar een handige en efficiënte kettingzaag? Dan biedt Alpina diverse modellen naargelang het vermogen dat u nodig heeft voor het beoogde gebruik.

Verticuteermachines

Een verticuteermachine is ontworpen om het gazon te kammen en openingen in de ondergrond te maken, zodat zuurstof en water terug in de bodem kunnen dringen. Dit stimuleert de groei van de graswortels, voor een dikke en gezonde grasmat

Bladblazers

Een tuin vraagt oook in de herfst verzorging en aandacht. Daarom ontwikkelde Alpina de juiste oplossingen om gemakkelijk de beste resultaten te behalen in een aangename en ontspannen manier.

Veegmachines

Alpina veegmachines zijn ideaal voor het wegvegen van bladeren, grassnippers, aarde, sneeuw en ander vuil van opritten, voetpaden, enz.